בחרנו להקים את "חלום בחווה" – אתר אירועים ייחודי ומוקפד בשרון, באופן היוצר רצף אינטגרלי עם הסביבה הקסומה המקיפה אותו.
המתחם שלנו ירוק ופורח, הכי קרוב לטבע, מלא בעצים ואווירה פסטורלית.
הטבע עצמו אחראי לעיצוב המיוחד של חלום בחווה ולנו נותר רק לבחור באנשי המקצוע הטובים ביותר שישכילו "לעבוד איתו".
החזון שלנו היה להקים אתר אירוח בטבע, המשרה אווירה אינטימית.
מתחם המעוצב בקפידה עד הפרט האחרון למגוון רחב של אירועים, המאפשר לכם לתכנן חוויה חד-פעמית, ייחודית ומרגשת.
חלום בחווה המקום המושלם להתחתן. רצינו חתונת הפקה ונבהלנו מהעלויות. בחלום בחווה קיבלנו חוויה של חתונה הפקה בעלות הגיונית. נהננו מכל רגע בתהליך והייתה לנו חתונה מושלמת מכל הבחינות.
התחתנו בחלום בחווה בחתונת שיש אחר הצהריים ב11.8 והיה מדהים! מהשנייה הראשונה שראינו את המקום ידענו שנתחתן בו. לצד המקום המדהים, אלי, הבעלים דאג לכך שנהיה מרוצים בכל רגע נתון, התקשורת מולו הייתה מאוד נעימה, הוא היה קשוב ודאג להגשים לנו את כל החלומות בנוגע לחתונה. בזמן החתונה הכל תקתק כמו שצריך ואלי ומנהל האירוע המקסים שלו עומר דאגו לכל.
אם אתם מחפשים מקום שהקסם שלו משתלב יד ביד עם פשטות, טבע ותנאים נגישים לכל סוגי אורחיכם – זה המקום! אנחנו התחלנו מהרצון לעשות חתונת טבע והבנו מהר מאוד שהתקציב שלנו לא יאפשר זאת. אחת הסיבות שהתאהבנו בחלום בחווה ממבט ראשון זה שהמקום מייצר איזון יפהפה בין חווית הטבע הישראלי בבוסתן – עם ברווזים ואווזים מסתובבים חופשיים – יחד עם העיצוב הנקי והאינטימי (בלי יותר מדי פלצנות ופאר מיותר). לא פחות חשוב, אלי (בעל ומנהל המקום) הוא אדם ישר, נעים, וזורם, שעובד בצורה מקצועית, אומר את הדברים דוגרי, ותמיד בגישה של "קודם כל כן". אנחנו עשינו את כל העיצוב בעצמנו ובזכות הפתיחות והנכונות שלו לעזור, הוא לקח על עצמו לחלק את עבודת הפיזור בין הצוות שלו לצוות של הקייטרינג וכשהגענו המקום היה בדיוק כמו שחלמתי שיהיה. את החופה שלנו ערכנו בבוסתן, שיצר אווירה מאוד מאוד מיוחדת ואז עברנו לאזור המדשאה והבריכה להמשך האוכל והריקודים! הכל מאוד נגיש – שזה היה חשוב לנו כי יש לנו בן משפחה עיוור ובת משפחה על כיסא גלגלים. בחלום בחווה יש גם אפשרות להישאר לישון עד כ-20 איש. ניצלנו את זה לטובת אורחינו מחו"ל והחברים הקרובים מהארץ. זה אפשר לנו לבלות עוד זמן איכות עם האנשים שהכי עושים לנו כיף! הייתה לנו חתונה מדהימה – ממליצים על המקום בחום רב!
אלי וחן לוי, צוות וזוג מדהים, אין שאלה או בקשה ולו הקטנה ביותר שלא נענתה, בצורה הכי מהירה והכי אדיבה שיש! חיפשנו לנו מקום עם אפשרות לינה לנו ולאורחים. אחרי פגישת ההיכרות, התרשמנו כל-כך מהמקום, הרגשנו שאין שום צורך ללכת לשום מקום אחר! המקום שלכם כל-כך מושקע, כל-כך יפהפה, כל-כך פורח ומואר… האורחים שלנו התרשמו כל-כך מהמקום המושלם שלכם, לא הפסקנו לקבל מחמאות על הבחירה בכם! תמשיכו כך, בדרככם הנפלאה, אתם מדהימים! וכמובן שאי אפשר שלא להזכיר את מנהל האירוע המדהים שלכם, מאור, כ-ל ד-ב-ר שביקשנו, קיבלנו! עבודה נפלאה!! היה תענוג להתחתן אצלכם! (חלום בחווה Urban)